-

Geçtiğimiz hafta Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi ve Türk Kızılay Gönüllüleri, kök hücre bağışında bulunan MHP Karasu İlçe Başkanı ve Sakarya Kuzey Gazetesi Köşe Yazarı Münir Ali Kara’ya ziyarette bulundu. Eki ve gönüllüler, ilik bağışında bulunduğu için teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

“Kök hücre bağışı bekleyen milyonlarca hasta var. Onlara umut olmak bizim elimizde” diyen Koordinatör Ekşi, “İlik bağışının korkulacak bir şey olmadığı sizin sayenizde bir kez daha ortaya çıkmış oldu” ifadelerini kullandı. Tüm vatandaşlara örnek olması temennisinde bulunan Ekşi, “Umarım yapılan kampanyalara herkes sadece üç tüp kan vererek katılım gösterir” şeklinde konuştu.

BU DUYGUYU ANLATACAK KELİME YOK

Herkesin bu iyilik yarışına dahil olması gerektiğinin altını çizen Münir Ali Kara ise, “Ne kan verirken ne de bağışta bulunurken hiç tereddüt etmedim. Ben kan bağışında bulunduğumda sanki iliğimin birilerine tutacağını hissetmiştim. Bunu o gün de dile getirmiştim. Çok şükür ki bir hastaya umut olmak bana da nasip oldu” sözlerine yer verdi.

Yaşadığı duyguların tarifinin olmadığını da ifade eden Başkan Kara, “Kelimelerle anlatın deseniz bunu anlatacak bir kelimede yok. Herkes bu duyguyu yaşayarak tatmalı” dedi. Kara, nazik ziyaretlerinden ötürü Türk Kızılay Koordinatörü Ekşi ve Türk Kızılay Gönüllüleri’ne teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.