KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu / Nevtan Angün’ün haberi

Karasu Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan, bir hafta önce sol omuzunda ağrı ve kolunda uyuşma şikayetiyle Ferizli Devlet Hastanesi acil servise gitti. Ağrıları geçmeyen Muhtar Turan, ardından aile hekimine oradan da özel bir hastaneye gitti. Özel hastanede çekilen emarın ardından Turan’a boyun fıtığı teşhisi konuldu.

 

Özel hastanede fizik tedaviye başlayan Muhtar Turan’ın sırt kısmında ve omuzunda yanıklar ve iltihaplanmalar başladı. Hastanede yapılan yanlış tedaviden kaynaklandığını belirten Turan, “Bana, ‘Önce fizik tedavi uygulayacağız. Geçmezse ameliyat olacaksınız’ dediler. İlk gün gittiğimde hiçbir sorun yaşamadım. Ancak ikinci günden sonra vücudumda su toplamalar ve yanıklar oluştu” dedi.

 

Başına gelenin ölmüş tavuğun başına gelmediğini söyleyen Muhtar Turan, “Başıma gelen olaydan sonra tedavilerime o hastanede son verdim. Başka bir hastanede şu an tedavi görüyorum. Sağlık durumum çok şükür şu an iyi. Hastalar, başıma gelenin yaşamak istemiyorsa gittikleri hastaneleri iyi araştırsın” ifadelerini kullanarak özel hastane için şikayetçi olduğunu belirtti.