Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Karasu’da görevlerini sürdüren Muhtarları Sakarya Valilik Toplantı Salonunda kabul etti.

 

Muhtarların ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ve muhtarlar ile tek tek tanışan Vali Balkanlıoğlu; “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Sakarya Valisi olarak sizlerin aracılığıyla vatandaşlarımıza hizmet etme gayretinde bulunacağız. Sizler vatandaşlarımızın bire bir oylarıyla seçtikleri temsilcileri olduğunuz için bizim nezdimizde bu özelliğiniz çok önemli bir nitelik arz ediyor. Artık vatandaş neyi istiyorsa ve arzu ediyorsa yönetim de kendini ona göre ayarlıyor. Bizlerde Sakarya’da bu anlayışın birer temsilcisi olarak bulunuyoruz, bizim anlayışımızda temel amaç vatandaşa hizmet. Sizler vatandaşlarımızın sorunlarını, günlük hayatlarında karşılaştıkları zorlukları dile getirecek temsilcilerisiniz. Bu sorunları bizlere iletirseniz memnun olurum. Vatandaşlarımızın yaşadıkları temel sorunları bizlere ilettiğiniz takdirde bunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız. Burada görev yaptığımız süre içerisinde bu anlayışla vatandaşımıza hizmet etmeye çalışacağız. Karşılıklı anlayış ve diyalog içerisinde bu vazifeyi başarılı bir şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Zaman zaman bir araya geldiğimizde karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Hepinize görevlerinizde başarılar dilerim" dedi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Bugün Karasu Muhtarlar Derneği Başkanımız ve İlçemizde görev yapan muhtarlarla birlikte Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu’na ziyarette bulunduk. Hem hayırlı olsun dileklerinde bulunduk hem de ilçemizde hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızı kendilerine aktardık. Sıcak ve samimi geçen toplantıda bizleri nezaketle karşılayan değerli Valimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.