-

MESLEK LİSESİNDEN KAN BAĞIŞINA YOĞUN DESTEK (izle):

...

Cuma günü Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geniş kapsamlı bir kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi. Türk Kızılay tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına 18 yaşını doldurmuş 12.sınıf öğrencileri, öğretmenler, okul yöneticileri ve veliler katıldı. Kan bağışına ilgi büyük oldu.

Katılımdan memnun kaldığını ifade eden Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, “Vatandaşımızın her zaman yanındayız. Vatandaş da kan bağışı söz konusu olduğunda her zaman yanımızda. Karasu halkı bunu bir kez daha ispat etti. Herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kampanyaya katılan Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ise “Bir eğitimci olarak şunu belirtiyoruz; kan verme alışkanlığını yeni nesillere aktarmak için eğitim kurumlarında bu tür etkinlikler düzenlemek en güzel fırsattır” şeklinde konuştu. Öğrenci velilerinden Lale Cımbat, herkesi kan vermeye davet ederek “Kan vermek hayat kurtarır. Bir can kurtarmak, kan vermekle mümkün. Herkesin kan vermesini tavsiye ediyorum” diye konuştu.