İçişleri Bakanlığı’nca koronavirüs tedbirleri kapsamında berber, kuaför ve güzellik salonları, yaklaşık iki aydır hizmet veremiyordu. Normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs Pazartesi günü genişletmeye gidilmesiyle birlikte iki ay süren hasret sona erdi. Hafta başında siftahına yapan işletmeleri ziyaret eden Karasu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletme sahiplerine maske dağıtarak alınması gereken önlemler hakkında hatırlatmada bulundu.

 

Belediyenin Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından da dezenfekte için oluşturulan özel ekipler ise ilçede bulunan berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürüttü. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Sarı, “Belediye olarak ilçe halkımızın sağlığı için üzerimize düşen tedbirlerimizi büyük bir titizlik ve ciddiyet içerisinde bugüne kadar aldık; almaya da devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İlçemizde hizmet veren kuaför ve berberlere belediye olarak desteğimiz” diye konuşan Başkan Sarı, “Kuaför ve berberlerin kullanması için maske dağıtımına başladık. Belediye olarak tedbirleri elden bırakmıyoruz ve halkımızın sağlığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniden hizmet vermeye başlayan kuaför ve berberlerimize kolaylıklar diliyorum” sözlerine yer verdi.

 

UYGULAMALARA AİT FOTOĞRAFLAR: