-

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, mesajına “Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedir” diyerek başladı.

“Hem milleti, hem de devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Muhtarlar, vatandaşlarımızla kamu arasında köprü vazifesi görerek bizlere de yardımcı olmaktadırlar” ifadelerini kullanan Dr. Helvacı, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza verdiği değere uygun olarak, günümüzde kendisini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.

Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü`nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum”