-

Plaj Caddesi’nin Atatürk Bulvarı’nın başlangıcından Sahil Park’a kadar yaklaşık 2 kilometrelik kısmında yer alan kavşaklara Perşembe günü emniyet bandı çekilerek kavşaklardan geçiş ve U dönüşü yasaklanmıştı.

Sokağa çıkma izin belgesi bulunmayan sürücülerin, araçlarıyla Plaj Caddesi’nin iki ucunda kurulan polis kontrol noktalarından kaçışlarını engellemek için yapılan bantlı uygulama, kural tanımaz sürücüler tarafından ihlal edilince polis ekipleri önlemleri arttırdı.

Kavşaklara demir bariyerler çeken ekipler, belgesi olmadan kaçak olarak araçlarıyla gezen sürücülerin kasten bantları yırtarak geçmesine karşı daha katı önlem aldı. Vatandaşlar, “Demir bariyerleri buraya yerleştirene değil bantları yırtarak, kendilerine çit çektirir gibi bu bariyerlerin konmasına neden olanlara bakın. Üzerinde Türkçe girilmez yazıyor. Polis ne yapsın?” demekten kendini alamadı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

KURAL TANIMAZ SÜRÜCÜLERE DEMİR BARİYERLİ ÖNLEM (izle):

...