-

Anadolu Genlik Derneği (AGD) Karasu Temsilciliği tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10.yıldönümü nedeniyle Atatürk Bulvarı girişinde bir fikir duvarı oluşturuldu. Vatandaşlar, gün boyu ziyaretçilerini ağırlayan standa Necmettin Erbakan’a yönelik fikirlerini yazdı.

“Karasu halkına ‘Sizin için Erbakan ne demek?’ diye sorduğumuzda alacağımız tüm cevaplar bu duvara yazıldı” diyen AGD Karasu Temsilcisi Murat Ali Aksoy, “Biz, Erbakan Hoca’yı sadece bir siyasi lider değil, ilim adamlığı ve fikirleriyle bir bütün olarak değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

ÖRNEK ALMA FIRSATI

Aksoy, “Erbakan’ı bugünkü gençliğe isterlerse siyaset liderliğiyle, isterlerse bilim yönüyle isterlerse de Müslümanlık’a örnek yaşam tarzıyla anlatıyoruz. Her genç, Erbakan Hoca’yı istediği yönüyle örnek alabilme fırsatına sahip” diyerek sözlerine devam etti.

“Erbakan demek, malıyla ve canıyla Allah yolunda cihad etmek demektir” ifadelerini kullanan Murat Ali Aksoy, “Erbakan demek, sizinle alay eden insanların bile rahatı için, kendi rahatından vazgeçmek demektir. Erbakan’ı bugün bile örnek alabiliyorsak ne mutlu bize. Onun yolunda olmak büyük bir bahtiyarlık” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

KARASU'DA FİKİR DUVARI OLUŞTURULDU (izle):