KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

 

Pazartesi günü Karasu Atatürk Bulvarı’nda kan bağışlarını kabul eden Türk Kızılayı’na Karasu Belediyesi personeli, meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetimi de destek verdi. Kan bağışında bulunan ilçe protokolü ise pandemi sürecinde kan bağışında meydana gelen azalmaya dikkat çekti ve vatandaşı kan bağışında bulunmaya davet etti.

 

Kan bağışı çalışmalarını büyük özveriyle yürüten Kızılay personeline teşekkür ediyorum. Karasu Belediyesi olarak kan bağışına destek verdik. Personelimizle birlikte kan bağışında bulunduk” diyen Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş "Pandemi döneminde vatandaşımızın duyarlılığını arttırmak adına biz de kan bağışında bulunduk” şeklinde konuştu.

 

KAN VERMEK, HAYAT VERMEKTİR

 

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun ise “Her üç ayda bir düzenli kan veren biriyim. Tüm halkımızı da kan bağışına davet ediyorum. Kan vermek, hayat vermektir” diye konuştu. AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit de kan bağışına yönetimiyle birlikte destek verdi.

 

Kan, acil durumlarda değil, sürekli ihtiyaçtır. Biz de bu sürekliliği devam ettirmek için kan bağışında bulunduk” diyen Yavuzyiğit, “Pandemi sürecinde azalan kan bağışını arttırmak için tüm halkımızı hiç çekinmeden kan vermeye davet ediyorum” dedi. Gün içinde AK Partili Meclis Üyeleri Esra Bıyıklıoğlu, İsmet Yavuzyiğit ve çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu.

 

KAN BAĞIŞINA BÖYLE DESTEK OLDULAR: