Karasu Plaj Caddesi ışıklar mevkii yakınlarında her iki şeritte yürütülen onarım çalışması tamamlandı. Işıklardan ilçe merkezine giden şerit üzerinde AGDAŞ ekipleri bir çalışma gerçekleştirmiş ve Karasu halkı, yapılmasından sayılı günler geçmiş olan asfaltın kazılmasına tepki göstermişti.

 

AGDAŞ yetkililerinden Karasu haberleri İnternet Medyası’na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Plaj Caddesi’nde çalışmamız tamamlanmıştır. Son hali aşağıdaki fotoğrafta görülmektedir. Kazıdan sonra herhangi bir kaza riskine karşı doğalgaz ile ilgili mecburen baca yükseltilmiştir. Asfalt dökülmeden önce yükseltilseydi, finişler asfalt serici araç tarafından kırılırdı. Dünyanın her yerinde bu iş böyle yapılır”

 

 

Aynı caddenin ilçe merkezinden sahile giden şerit üzerinde ve ışıklar mevkiine sadece birkaç metre kala çökme oluşmuştu. Yaklaşık 25 cm’lik bir çökme olan yolda, herhangi bir kaza olmaması teselli tarafı olurken, bu çökme ekipler tarafından onarıldı ve asfalt eski haline getirilmeye başlandı. İlçe halkı, çalışmaları tamamlayan ekiplere teşekkür ederken, “Yıllar sonra Plaj Caddesi’nin tertemiz bir görünüme kavuşmasının ardından bu iki olay moralimizi bozmaya yetti. Dileriz ki Karasu’nun yolları bu tür işlemlerle yeniden köstebek yuvasına dönmez” diyerek düşüncelerini iletmeyi ihmal etmedi.

 

PLAJ CADDESİ'NDE İLK KAZI YAPILDI haberini okumak için tıklayın