-

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ve trafik ekipleri, Perşembe günü gece saatlerinde Karasu Plaj Caddesi’ndeki tüm kavşaklara emniyet bandı çekti. Cadde üzerindeki polis kontrol noktalarını gören ve sokağa çıkma belgesi olmayan sürücülerin yan yollara saparak kaçmalarını engelleyen uygulamanın 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05:00’a kadar süreceği öğrenildi.

Kavşakların kapanmasıyla birlikte, uygulamadan haberi olmayan sürücülerin de şaşkınlık yaşadığı görüldü. Kimi sürücüler, gitmek istedikleri yere ulaşmak için Plaj Caddesi’nin sonuna kadar gitmek zorunda kalırken kimi sürücülerin de kural ihlali yaparak emniyet şeridini yırtarak geçtiği görüldü.

Uygulamanın Plaj Caddesi’nin iki ucu olan Atatürk Bulvarı ile Sahil Park kavşağı arasında uygulandığı dikkatlerden kaçmazken, Vatan Caddesi ve diğer caddeler üzerinde uygulanıp uygulanmayacağı da merak konusu oldu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

KARASU PLAJ CADDESİ'NDE KAVŞAKLAR KAPATILDI (izle):

...