Karasu Belediyesi Zabıta Ekiplerince yürütülen denetimler hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Ramazan ayı münasebetiyle denetimlerini sıklaştıran zabıta ekiplerince düzenlenen rapor üzerine, açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Sonuçlar memnun ediciydi” dedi.

 

İşletme sahiplerinin hijyen konusundaki duyarlı davranışlarının örnek teşkil ettiğini dile getiren İspiroğlu; “Ramazan ayı nedeniyle fırın, imalathane ve satış noktalarında gerçekleştirilen denetimde, hijyen, ekmek gramajı ve evrakların kontrolünü gerçekleştirdi. Karasu Belediyesi olarak görev ve sorumluluk bilinciyle çalışmalara devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşın sağlığının korunması amacıyla gıda üretimi yapan işletmelerin sağlığa uygunluk koşullarına özen göstermeleri gerektiğini sözlerine ekleyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Zabıta ekiplerimizin yaptığı denetimlerde, temizlik kurallarına gösterilen önem, dikkatimi çekti. Çıkan ekmek ve pidelerin gramajları normalin 20 ve 50 gram üzerinde, genel olarak evrak ve temizlik konularına fırıncılarımızın gösterdiği önem göz ardı edilemez. Sonuç olarak bizleri sevindiren bir denetleme gerçekleştirdik ve denetimler hız kesmeden devam edecektir. Karasu’nun sağlığı için kurallara riayet ederek titizlikle çalışan fırıncı esnaflarımıza, en içten duygularımla teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.