-

Geçtiğimiz düzenlenen AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde hafta güven tazeleyen Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit’e Karasulu muhtarlar, Pazartesi günü “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Muhtarların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yavuzyiğit, muhtarlara tek tek teşekkür etti.

“2011 yılından bu yana teşkilatla aralıksız görev yapıyordum” şeklinde konuşan Başkan Yavuzyiğit, “Belediye Başkanı İshak Sarı’nın belediye başkanlığı adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etmesi üzerine öncesinde vekaleten, sonrasında asaleten yaklaşık iki yıl ilçe başkanlığı görevini yaptım. Hamdolsun, kongremizi gerçekleştirdik. Bayrağı bir dönem daha taşımaya hak kazandık” dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı olarak göreve her daim hazır olduklarını belirten Başkan Yavuzyiğit, “Bir sonraki kongreye kadar inşallah, önümüzdeki üç yıl içerisinde mahallenin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geldiğince birlikte çözüm odaklı çalışmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

MAHALLELERİMİZİN TEMEL SORUNU

Muhtarlar adına söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yassıgeçit Mahallesi Muhtarı Türker Tetik, “İçimizde siyasi görüş farkı olan muhtar arkadaşlarımız vardır. Ama Karasu Belediyesi ve Ak Parti İlçe Teşkilatı, şu anki iktidar partisi olduğu için 40 mahalle muhtarıyla hep birlikte çalışmaya mecburuz. Çünkü hepimizin ortak amacı vatandaşa hizmet etmek” sözlerine yer verdi.

Koronavirüs nedeniyle eğitimlerin EBA üzerinden yapılmasıyla öğrencilerin ihtiyacı olan internet sıkıntısının çoğu mahallelerde baş gösterdiğini ifade eden Kızılcık Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, “Bu konuyla ilgili çalışma yapan yetkililere, milletvekillerine, genel başkan yardımcılarına sunarsanız, katkınız olursa çocukların geleceği için önemli bir hizmet yapmış, hayır duası almış olursunuz. Bizim bu konudaki çabalarımız yetmiyor” dedi.