Geçen yıl bir yardım kuruluşunun aracılığı ile iftarda misafir ettiği uluslararası öğrencileri, bu yıl da ağırlayan Saklıbahçe işletmecisi Selman Yümnü, Sakarya Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören 21 öğrenciyi misafir etti.

 

İftar programına Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Merhamet Köprüsü Yardım Derneği Başkanı Hasan Kar ve Karasu basını da katıldı. 29 Mayıs Pazartesi günü Tuzla’daki Saklıbahçe’de buluşan 21 öğrenci Kaymakam Gürçam ve diğer davetlilerle uzun uzun sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Karasu Saklıbahçe işletmecisi Selman Yümnü, “Geçen yıl bir yardım kuruluşunun aracılığı ile iftarda misafir ettiğimiz yabancı öğrenci arkadaşlarımızı, bu yıl da geleneği bozmayarak Saklıbahçe olarak ağırladık. Sakarya Üniversitesi’nde okuyan 21 öğrencimiz ile Türk öğrencilerle iftarımızı birlikte yapmak bizleri mutlu etti. Bizi yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza, MHP İlçe Başkanımıza ve Merhamet Köprüsü Yardım Derneği Başkanımıza da teşekkür ederim” dedi.