-

ŞEHİT BABASI, MANAVGAT'A İNEĞİNİ BAĞIŞLADI (izle):

...

Karasu’nun Tepetarla Mahallesi’nde, Antalya’nın Manavgat ilçesine gönderilmek üzere başlatılan yardım kampanyasına mahalle ve ilçe halkında destek büyük oldu. Tepetarla Mahallesi’nde yaşayan ve 2016 yılında Hakkari Çukurca’da şehit olan Hasan Keleş’in babası Yaşar Keleş, kampanyaya en anlamlı desteği verdi.

Ahırındaki ineği Manavgat için düzenlenen yardım kampanyasına bağışlayan Yaşar Keleş, bu desteğiyle mahalleye ve ilçeye örnek oldu. İneğini mahalle muhtarına teslim eden Yaşar Keleş, “Ülkemizin bir tarafında bir yangın, bir bela olunca biz de burada elimiz kolumuz bağlı duramazdık” dedi.

OLSA YİNE VERİRİM

“Vatanseverlik ve milli görüşlerimize sahip çıkmak için ahırımdaki ineği, ihtiyaç sahipleri için verdim. Helali hoş olsun” diyen Keleş, “Gücüm bu kadardı. Daha olsa daha da verirdim. Ben bu ülkeye aslan gibi oğlumu şehit vermişim. Bir inek ne ki? Olsa yine veririm. Omuz omuza verip o yanan ormanları yeniden yeşillendireceğiz” diye konuştu.

Mahallede başlatılan kampanyaya en anlamlı desteği almanın gururunu yaşadığını belirten Tepetarla Mahallesi Muhtarı Hasan Tabiloğlu, “Mahallemizin şehit babası bize ulaştı ve ‘Ahırımdaki istediğiniz havyanı seçin alın’ dedi. Biz, bu desteği gururla teslim alıyoruz ve Manavgat’taki kardeşlerimize ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

ÜLKEMİZİN GÜCÜ BÜYÜK

“Antalya’da özellikle tarım hayvanlarının yiyeceğe ihtiyacı olduğunu duyunca başlattığımız kampanyaya destek büyük oldu” diyen Tabiloğlu, “Ülkemizin bu tür olay ve felaketlerde gücü büyük. Ama biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kardeşliğimizi pekiştirmek amacıyla destek olmak istedik. En anlamlı desteği de Yaşar Keleş verdi. Teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.