Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İncilli Mahallesi 617.sokakta yapılan çalışmaları inceleyerek, sorumlu teknik personellerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşın da görüşlerini alan Sarı, “Hizmetlerimize kaldığımız yerden, söz verdiğimiz gibi devam ediyor. Halkımızdan tek isteğimiz biraz daha sabretmeleridir. Cennet ilçemiz Karasu için en iyisini yapacağız” dedi.

 

İnönü İlkokulu’nun önünden Pazar yerine doğru inen 617.sokakta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfalt serim çalışmaları öncesi eski zemin söküm işlemi gerçekleştirildi. Ekipler, bu cadde üzerindeki çalışmayı bir an önce tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmayı planlıyorlar.

 

Bugüne kadar İlçe merkezinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “İlçe genelinde Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin hizmetleri aralıksız devam ediyor. Her gün incelemelerde bulunuyor, teknik personellerimizden çalışmalarla ilgili bilgi alıyoruz” diyerek çalışmaların takipçisi olduklarını belirtti.

 

ÇALIŞMALARA ve PROJEYE AİT FOTOĞRAFLAR: