Her geçen gün Karasu’ya farklı bir yeniliği katmayı hedeflediğini açıklayan Başkan İspiroğlu; “Bulunduğumuz bölge içerisinde Turizmin cenneti konumundayız. ‘Bu Şehre Aşığız ve Bu Şehri Seviyoruz’ sloganı ile çıktığımız yolda her geçen gün vatandaşlarımız adına farklı bir yeniliği ilçemize kazandırma gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

İspiroğlu; “Yaz sezonunda nüfusumuz neredeyse 10 katına ulaşıyor. Yaptığımız analizler sonucunda, farklı illerden ilçemize gelen tatilcilerin büyük kısmının İstanbul’dan geldiğini görüyoruz. Hayata geçirmeyi planladığımız bu proje ile Karasu’nun İstanbul ayağını bir basamak daha kuvvetlendireceğimiz düşüncesindeyim” ifadelerine yer verdi.

 

Karasu, Türkiye’nin tercih edilen ilçelerinin başında olacak diyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Karasu adım attığı her başlık altında Türkiye’nin lider ilçelerinden biri olma konumunda. Tarım, Hayvancılık, Turizm ve Sanayileşme kollarında hükümetimizin de desteği ile emin adımlarla yürüyoruz. İlçemizde faaliyete geçen limanımızın ardından Karasu İstanbul arası deniz yolculuğu gibi bir çalışmayı hayata geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.