-

Karasu, 18 gün sürecek olan tam kapanmanın ilk yoğun günü olan Pazartesi günü, hem yaya hem araç trafiğine sahne oldu. Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ve bekçiler, ilçe merkezinde oluşturulan kontrol noktalarında sıkı denetimler uyguladı.

Market, kasap ve manav alışverişi yapan vatandaşlar, havanın güzel olmasını da fırsat bilerek Atatürk Bulvarı’nda ve market yakınlarında kalabalık görüntülerin oluşmasına neden oldu. Polis ve bekçiler, sık sık vatandaşa maske ve mesafe uyarısında bulundu.

İlçe merkezinin aksine Karasu sahilinde ise sakin bir görüntü hakimdi. Sahilde de kurulan kontrol noktasında, ilçe merkezinde olduğu gibi araç sürücülerinin çalışma ve sokağa çıkma izinleri sorgulandı. Polis ve bekçiler, vatandaşı uyararak sahile inmelerine engel oldu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

TAM KAPANMADA YOĞUN PAZARTESİ (izle):