Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karasu sahilini kum temizleme makinesi ile temizledi. Belirli periyotlarla devam edecek ve sezon sonuna kadar sürecek çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Yapılan çalışmalar sonucunda, midye kabuğu, ağaç dalları, taş, cam kırığı, sigara izmariti ile pet şişe kapaklarının da arasında bulunduğu çok sayıda yabancı madde ve atık, plaj kumundan ayıklandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, İlçe sahilinde sürdürülen temizlik çalışması belirlenen plan dâhilinde tüm sezon boyunca sürdürüleceği bildirildi.

 

TEMİZ TUTALIM, KORUYALIM

 

Daha temiz bir Karasu için, ilçe genelindeki çalışmalara hız verildiğini belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “İlçemizin geleceği için hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini eklemeye çalışıyoruz. Hazırladığımız çalışmalar kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze ait ekiplerimiz ve modern araçlarımızla birlikte ilçe genelinde temizlik hizmetlerini yürütüyor” dedi.

 

Özellikle plajlarımızdaki temizlik çalışmalarına ayrı bir özen gösteriyoruz. Plajlarımızın temizliğiyle birlikte tüm Karasu halkının ve misafirlerin daha rahat ve temiz bir ortamda tatillerini geçirmelerini hedefliyoruz” şeklinde konuşan Sarı, “Halkımızdan ve misafirlerimizden isteğimiz sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri ve mümkün olduğunca çevrelerini temiz tutmaları, sahilin bu halini korumalarıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ÇALIŞMALARA AİT GÖRÜNTÜLER: