-

İSMAİL HAKKI TOPALOĞLU ADAYLIĞINI BÖYLE AÇIKLADI (izle):

...

Kızılcık Mahallesi Muhtarı ve Karasu Muhtarlar Derneği eski başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, 21 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan dernek başkanlığı seçimine 25 gün kala aday olduğunu duyurdu.

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nı geçen dönem, Yassıgeçit Mahallesi Muhtarı Türker Tetik’e devreden Topaloğlu, Tetik’in başkanlık görevini birlik ve beraberlik içerisinde uğraşarak bu zamana kadar getirdiğini belirtti.

İsmail Hakkı Topaloğlu, “Başkanlığa muhtar arkadaşlarımızın teşvikiyle aday olduk. Bu konuda da arkadaşlara, bizi tercih ettikleri için teşekkür ederim. Birlik beraberlik olsun” diyerek Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi Haber Müdürü Esra Angün’e şu açıklamalarda bulundu:

KÜSKÜNLÜK BİTSİN

“Derneğimize üye olmayan iki muhtar arkadaşımız var. Seçimden sonra kendilerini davet edeceğiz. Gelirse memnun oluruz. Gelmezler ise, gelmeleri yönünde çalışmalar yapacağız. Kimse küskünlük duymasın, kırgınlıklar son bulsun.

TEK ADAY

Adaylık için isimleri geçen birkaç arkadaşımız vardı. Ancak birlik ve beraberlik içerisinde sürecin devam etmesi için bizi destekleme kararı aldılar. Bu konuyu tek adaylığa getiren arkadaşlarımızın hepsine de teşekkür ederim.

28 yıllık muhtarlığımdan dolayı arkadaşlarımız, ‘Tekrar sen başkan ol’ dediler. Biz de kabul ettik ve aday olduk. 15-16 yıl dernek başkanlığı yaptık. Bu konuda tecrübemiz var. Tecrübelerimizi hizmet olarak mahallelerimize götürebilirsek ne mutlu bize”