KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan öncülüğünde ilçe protokolü 1 Haziran Pazartesi günü kaymakamlık makamında bir araya geldi. Yaz sezonunun hazırlıklarına dair gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Ahmet Tevfik Altunel ve belediye başkan yardımcıları hazır bulundu.

 

Koronavirüs ile ilgili çalışmalar ve yaz sezonu için alınacak önlemlerin görüşüldüğü toplantıda açıklama yapan Kaymakam Mercan, “1 Haziran itibari ile kontrollü sosyal hayata geçiyoruz. Rehavete kapılmadan önlemlerimizi almalıyız. Burada tüm kurumlarımıza büyük işler düşüyor. Yaz sezonunda daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Pazartesi günü itibariyle genel çalışmalarımızla birlikte sahil bölgemizde de önemli çalışmaları başlattık” ifade eden Başkan İshak Sarı, “Güzel ve sorunsuz bir yaz tatili sezonunu ilçe halkımız ve misafirlerimize sunabilmek için elimizdeki imkânları sonuna kadar kullanacağız” diye belirtti. Toplantıda, yaz sezonunda artacak ilçe nüfusu nedeniyle sezon boyunca olumsuzlukların yaşanmaması için alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.