-

Karasu Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı binasında Pazartesi günü Karasu Ülkü Ocakları Başkanlı devir teslim töreni düzenlendi. Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu ile il yönetiminin katıldığı törende, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Ziraat Odası Karasu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Arık, bir dönem MHP’den Sakarya Milletvekili Adayı olan Tolgahan Öksüz, Karasu Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Hasan Hocaoğlu ve çok sayıda ülkücü hazır bulundu.

Törende eski Başkan Hakan Güner, Karasu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini Mehmet Hocaoğlu’na devretti. Törende konuşma yapan Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, “Ülkü Ocakları olarak her cephede tabiri caizse mevzi mevzi savaşıyoruz. Bugün ülkemizin gelmiş olduğu konum itibariyle politik ve siyasal olayların ülkemizde getirmiş olduğu etkiler neticesinde biz ülkücüler olarak üzerimize ne kadar yük yüklendiğini hissediyoruz” dedi.

“Kutlu ocaklarımızda Allah’ın izniyle geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi inşa edecek kadroları yetiştireceğiz” şeklinde konuşan Başkan Sofuoğlu, “Çünkü Türk Devleti’nin ülkücü harekete çok ihtiyacı var” sözlerine yer verdi. Karasu Ülkü Ocakları Başkanlığı’na getirilen Hocaoğlu’na başarılar dileyen Soyhan Sofuoğlu’nun sözlerinin ardından katılım gösteren gençler ile birlikte sohbet edildi.