-

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sarı mesajına, “Sınırsız sevgi, şefkat ve fedakarlıklarıyla hayatımızın merkezinde yer alan kadınlarımız, medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlendiler” şeklinde başladı.

“Tarihimiz boyunca Türk kadını siyasi, sosyal ve kültürel hayatımızda hep başrolde yer almış, hayatın her safhasında her türlü sorumluluğu paylaştı” diyen Sarı, mesajına şu sözlerle devam etti;

Dünya Kadınlar Günü, kadınların, eşitlik, iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi oldu. Bugün gelinen noktada Anadolu kadınları; iş hayatı, eğitim, sağlık ve yaşama varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirdi, ülkemizin en büyük teminatı oldu.

Çocuklarımızı, geleceğe annelerimiz hazırlıyor. Daima özverinin, sevginin kaynağı ve temsilcisi olan Türk kadınının yüreği, sevgi ve saygı yumağından oluşur.

Bu vesileyle yürekleri sevgi dolu olan başta Şehit ve Gazi anneleri ile eşleri olmak üzere, fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.