-

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur, SUBÜ kampüsünün Karasu’ya kazandırılması noktasında yaptığı açıklamada, “Kurulmasını planladığınız yeni kampüs ve eğitim yuvamızın, Karasu’da bulunan iş insanları ile ilişkilerini ve beraber çalışma kapasitesini kurumsal bir yapıya kavuşturmak ciddi bir önem taşıyor” şeklinde konuştu.

“Kuzey bölgesinde Ferizli, Kaynarca ve Kocaali ilçelerimizin tam ortasında konumlanan Karasu ilçemiz, şehrimizin tüm dünyaya açılan liman kapısı ve demiryolu geçiş noktası olması ile ayrıca bir stratejik öneme sahip” diyen Başkan Adanur, stratejik öneme sahip konumun artık avantaja dönüştürülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İlçenin yükselen değerlerinin gerektiği kadar dikkat edilmemesi sonrasında bu değerlerin yitirilmemesi gayesiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Muammer Adanur, “SUBÜ kampüsünün Karasu’da kurulması adına yaptığımız bu gayretli çalışmaya ilçemizin gerek bu alanda faaliyet gösteren gerekse sanayi çalışmalarında öncü olan tüm kurum ve kuruluşların da destek vermesi gerekiyor. Bu aynı zaman Karasu’dan alınanın Karasu’ya geri verilmesi anlamına geliyor” dedi.