-

KARASU'DAN YANGININ KALBİNE ÜÇ TIR YARDIM (izle):

...

Karasu Tepetarla Mahallesi ve Karapınar Mahallesi muhtarlıkları öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına mahalle sakinlerinden beklenenden fazla destek geldi. İki tır dolusu yardımı Manavgat’a gönderen iki mahalleden, üçüncü tırın da yola çıkartılacağı belirtildi.

Tepetarla Mahallesi Muhtarı Hasan Tabiloğlu, “Başlattığımız kampanyaya çevre mahallelerden de destek geldi. İki gün arayla iki tır dolusu yardım malzemesi gönderdik. Bir gün sonra da üçüncü tırı göndereceğiz” diye konuştu.

KÖYLÜNÜN HALİNDEN ANLARIZ

Manavgat ilçesinin köy muhtarlarıyla görüştüklerini ve ihtiyaçları olan malzemeleri gönderdiklerini ifade eden Tabiloğlu, “Biz köylüyüz ve köylünün halinden anlarız. Giyim, gıda ve insani malzemelerin yanı sıra hayvan yemi, saman ve yonca ihtiyacı var. Biz bu ihtiyaca destek olduk” dedi.

Tepetarla Mahallesi Muhtarı Tabiloğlu, “Bu yardımları Manavgat’a ulaştırmamızda etkin rol oynayan Karasu Tır Kooperatifi Başkanı Ahmet Likos’a, araç teminleri için teşekkür ediyoruz. Kendisinin de bu yardım kampanyasında rolü büyük oldu” diyerek sözlerini tamamladı.

DEVLETİMİZ, GEREKENİ YAPTI

Kampanyaya büyük destek veren Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk ise “Mahalle sakinlerimiz, elinden gelen desteği verdi. Dileriz yerine ulaşır. Devletimiz de hassas davrandı ve gerektiği yardımı yaptı ama biz de köylü olarak köylümüzün arkasındayız” şeklinde konuştu.