-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Türk Kızılay Karasu Gönüllüleri, Cuma günü Yassıgeçit İlkokulu’na ziyarette bulundu. Gönüllülere Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi de eşlik etti. Koordinatör Ekşi ve gönüllüleri, Yassıgeçit Mahallesi Muhtarı Türker Tetik, Ardıçbeli Mahallesi Muhtarı Celal İmamoğlu, Yassıgeçit İlkokulu Müdürü Yüksel Tetik ve öğretmenler karşıladı.

Adem Ekşi ve gönüllüler, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu ve Türk Kızılay’ın öneminden ve neler yaptığından söz etti. Öğrencilerle kısa süreli geçen hoş sohbet sonrası Ekşi ve gönüllüler, sıcak karşılamadan ötürü müdür, muhtarlar ve öğretmenlere teşekkürlerini ileterek okuldan ayrıldı.

Türk Kızılay’ın sadece afet sonrasında değil, insanların her ihtiyacı olduğunda sahada bulunduğunu vurgulayan Koordinatör Adem Ekşi, “Her meslek dallarında görev yapan gönüllülerimizle çalışmak bizim için gurur verici. Türk Kızılay’ımızın görevlerini gelecek nesillerimize aktarmak bizim için bir sorumluluk. Çünkü bugün bu sıralarda oturan miniklerimiz, yarın bulunduğumuz statülerde yerlerini alacak. Gelecek nesilde umudu, heyecanı ve azmi görüyorum” dedi.