KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

 

 

Yalı Mahallesi 234.sokakta bulunan Doğakent 1 ve 2 sitesi sakinleri, yedi yıldır kendilerine defalarca söz verildiği halde, sitelerin arasından geçen yolu halen yapılmadığını söyledi. Durumdan büyük mağduriyet duyduklarını söyleyen site sakinleri, “Kışın sokakta su birikiyor, yazın da çukurlar ve toz oluşuyor” diye şikayetlerini dile getirdi.

 

Site yöneticisi Selahattin Gökdemir, Karasu Belediyesi’ne üç kez dilekçe verdiklerini, defalarca söz aldıklarını, belediye başkan adaylarıyla toplantı da yaptıklarını fakat yedi yıldır durumun aynı şekilde olduğunu söyledi. Gökdemir, sokaklarında sekiz engelli vatandaşın da olduğunu ve kişilerin her iki mevsimde de sorunlar yaşadığını söyledi.

 

BU BİZİM SUÇUMUZ DEĞİL

 

Site sakinlerinden Sevgi Turmuş, “Yağmur yağdığında sudan geçemiyor, komşulara bile gidemiyoruz. Belediyemizin borcu var biliyoruz ama bu bizim suçumuz değil, rica ediyoruz bizim mağduriyetimizi ortadan kaldırın” diyerek yetkililere seslendi.

 

Site sakinlerinden engelli vatandaş Emir Bakır ise, oluşan çukurlardan dolayı engelli aracından düştüğünü ve yavaş hareket ettiği için geçen araçların tozundan olumsuz etkilendiğini söyledi. Bakır, kendisi gibi 7 engelli komşusunun da aynı sorunu yaşadığını belirtti.

 

Site sakinlerinden yazlıkçı Oktay Yılmaz, “Balkonumuza çıkamıyoruz. Cam açamıyoruz. Yalı Mahallesi’nin genelinde bu sorun mevcut” dedi. “Karasu’ya gelen 500 bin tatilci iyi bir hizmeti hak ediyor” diyen Yılmaz, “Karasu dışarıdan gelen misafirlerine sahip çıkmalı. Tatilciler, Karasu ekonomisine katkıda bulunuyor” diye konuştu.

 

SİTE SAKİNLERİ BÖYLE ŞİKAYETTE BULUNDU: