KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün'ün haberi  /  Kamera: Nevtan Angün


 

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, belediye başkan yardımcıları, birim amirleri ve müdürleri eşliğinde belediyenin hizmet filosunu Karasu basınına tanıttı.

 

Başkan Sarı, 1 adet çöp kamyonu, 1 adet sulama tankeri, 1 adet kazıcı-yükleyici, 1 adet yol süpürme aracı, 1 adet kamyonet, 2 adet çöp taksi, 1 adet akaryakıt tankeri, 1 adet makam aracı, 1 adet ATV, 2 adet özel yapım römork ve 1 adet binek araçtan oluşan toplamda 12 yeni hizmet aracını Belediye Şantiye alanında yapılan programda, basın aracılığıyla kamuoyuna tanıttı.

 

 

En kaliteli hizmeti sunmak amacıyla gece gündüz çalışıyoruz” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bir yıl önce, mazbatamızı aldığımız gün ilk ziyaret ettiğimiz alan belediye şantiyemizdi. Şantiyenin durumu içler acısıydı. İlk çalışma alanımız burası oldu. Tüm araçların bakım ve tamirini yaptık ve hepsini hareket eder hale getirdik” dedi.

 

Belediye Başkanı olarak günlük mesaimin yarısını hizmet binamızda diğer yarısını da belediyemiz şantiyesinde geçiriyorum” diyerek sözlerini sürdüren İshak Sarı, “Azim, inanç ve disiplin içerisinde gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Ve sonuç ortada. Kendi imkânlarımız ve bir takım temaslarımızla 12 ayda 12 yeni aracı belediyemize kazandırdık” ifadelerini kullandı.

 

Araçların toplam maliyetinin yaklaşık olarak 2 Milyon lira olduğunu söyleyen Sarı, Araçların 500 milyon lirasına yakınını belediye imkânlarıyla, 1 buçuk milyon lirasını da hibe şeklinde temin ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı İshak Sarı, tüm araçların genel yapısını tek tek yerel basına anlatarak basına yönelik programı sonlandırdı.

 

HABERİN VİDEOSU: