KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi


 

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Karasu okullar arası spor karşılaşmalarında iki hafta geride bırakıldı. Küçük kızlar, küçük erkekler, genç kızlar, genç erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkekler olmak üzere altı kategoride düzenlenen futsal maçları ile başlayan etkinlikler kapsamında iki haftada 42 maçta kıyasıya mücadele edildi.

 

İlk hafta liderleri

 

İlk hafta müsabakaları sonucunda küçük kızlarda Karasu İmam Hatip O.O, küçük erkekler A Grubu’nda Fatih Sultan Mehmet O.O, B Grubu’nda Şehit Ferhat Sözer O.O, genç kızlarda ve genç erkeklerde Atatürk Anadolu Lisesi takımları grup lideri olurken yıldız erkeklerde ise A Grubu’nda Sezi Eratik O.O, B Grubu’nda Karapınar O.O ve C Grubu’nda Şehit Oktay Demirci O.O ekipleri gruplarını birinci tamamladı.

 

İkinci hafta liderleri

 

İkinci hafta müsabakalarında ise küçük kızlarda Karasu İmam Hatip O.O, küçük erkekler A Grubu’nda Fatih Sultan Mehmet O.O, B Grubu’nda Şehit Ferhat Sözer O.O liderliği kaptırmadı. Genç erkeklerde Karasu Anadolu Lisesi, genç kızlarda Atatürk Anadolu Lisesi lider olarak haftayı tamamladı. Yıldız erkekler A Grubu’nu Karasu İmam Hatip O.O, B Grubu’nu Yassıgeçit O.O ve C Grubu’nu ise Şehit Ferhat Sözer O.O lider bitirdi. Yıldız kızların lideri ise Sezi Eratik O.O oldu. Müsabakaların Karasu Atatürk Spor Salonu’nda devam edeceği belirtildi.