Geçtiğimiz Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam çağrısına projeler üreten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, istihdam çağrısına destek vermeye devam etmek adına Çalışma İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya ile bir araya geldi.

 

“50 kişilik istihdam”

 

Başkan İspiroğlu ile bir araya gelen Çalışma İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya; “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’nun istihdam konusuna önem verdiğini biliyoruz. Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, İl genelinde ve çevre İllerde istihdamı arttırmayı hedefleyen bir ambalaj fabrikası İşçi alımı için bizlere başvuruda bulundu. Bizlerde Söğütlü’ye yakın olan ilçemiz Karasu’dan bu iş gücünü sağlayacağımızı düşündük. 40 yaşını aşmamış, İlköğretim, Orta Öğretim, Lise veya Meslek Lisesi, Vasıflı, Vasıfsız 50 Bay Personelin alımını sağlayacağız. Çalışmak isteyen vatandaşlarımız Karasu Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktasına başvurularını yapabilirler. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

“İstihdam seferberliğimize devam ediyoruz”

 

Karasu’da, sürekli işverenlerle iletişim halinde olarak işsizlere istihdam imkânı sağlamak için çaba gösterdiklerini belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Devletimizin başlattığı bu seferberliğe bizde destek veriyoruz ve desteklerimizi imkânlarımız doğrultusunda da devam ettireceğiz. Geçtiğimiz Mart ayında ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapsamında imzalanan protokole göre ilçemizde ikamet eden 50 kişi 6 ay boyunca Karasu Belediyesi’nde ihtiyaç duyulan alanlarda istihdam hizmetimizi gerçekleştirmiştik. Şimdi ise çalışmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik farklı bir projemizi hayata geçiriyoruz. Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, İl genelinde ve çevre İllerde istihdamı arttırmayı hedefleyen bir ambalaj fabrikası için İşçi alımlarını Karasu Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktamız üzerinden gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine, imkânlarımız ölçüsünde istihdam seferberliğinde bizde varız diyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: