Fiberix Yeni Nesil Ucuz İnternet, Karasu ve Kocaali’de yaptığı altyapı yatırımıyla, Manavpınarı Mahallesi’ ile Kocaali Caferiye TOKİ konutları arasında yüksek hızda internet hizmeti veriyor. Her kullanıcının ihtiyacına göre indirme (download) ve karşı yükleme (upload) hızı verdiklerini belirten Fiberix Karasu – Kocaali Bayii Yetkilisi Osman Baki, “Fiberix kablosuz internet hizmetinde, altyapı kesinlikle gerekmiyor. İnternet hizmeti alacağınız yerde, telefon altyapısı olmasına gerek yok. Kullanıcılarımız, kota ve AKN derdiyle de uğraşmıyor. Yüksek hız ve yüksek bant genişliği ile arzu edilen kalitede internet hizmetine ulaşıyor” dedi.

Ödeme kolaylığı

Fiberix internet faturaları, anlaşmalı bankalar olan Ziraat Bankası, İş Bankası, Finansbank, Garanti Bankası Karasu şubelerinden ve ATM’lerinden elle veya otomatik ödeme talimatıyla, Faturamatik noktalarından, web sitemizin Online İşlem Merkezi bölümünden veya mobil uygulamamız üzerinden ödenebilir” diyen Baki, müşterilerine 24 saat ödeme imkanı sunduklarını ve günün geç saatlerinde bile ödeme imkanı sunularak geciken fatura yüzünden hizmet kesintisinin yaşanmamasını sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Yüksek hızda teknik destek
 

İnternet kullanıcılarının, sezonluk veya sürekli abonelik alabileceğini, özellikle yazlıkçıların ve Karasulu kullanıcıların tatil dönemlerinde dilerse hatlarını dondurabileceklerini de dile getiren Osman Baki, “Fiberix bölgesel firma olmasının avantajıyla hızlı teknik destek sağlamakta. Müşterilerimiz, WhatsApp üzerinden veya çağrı merkezlerimiz üzerinden bu hizmeti çok hızlı şekilde almakta. Fiberix Karasu - Kocaali ilçelerinde 2019 sonu itibariyle bin civarında kurumsal ve bireysel müşteriye hizmet vermekte. Yüksek hızda internet almak isteyen vatandaşlarımız, ilçe ofisimize gelebilir, sosyal medya üzerinden veya iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir” diyerek sözlerine son verdi.

Karasu Ofis: İncilli Mah. Cumhuriyet Cad. Sivişoğlu İş Merkezi (Belediye Karşısı) No:21

Kocaali Ofis: Alfa-Tech Elektrik & Elektronik

Telefon & WhatsApp: 0554 154 01 00

www.facebook.com/54.fiberix
www.instagram.com/fiberix54