Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kuzuluk Mahallesi 825 ve 823. sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, planlanan diğer alanlardaki çalışmaları da bir an önce tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını belirtti.

 

İlçenin kalitesi artacak

 

Asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Karasu’da her mahalleye eşit hizmet götürüyoruz. İlçemizin kaliteli bir görünüme sahip olabilmesi ve vatandaşlarımızın kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için 7/24 durmadan çalışıyoruz. Vatandaşımızın içi rahat olsun söz verdiğimizden daha fazla hizmeti gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Elimizden geleni yapacağız

 

Asfalt serim çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Kuzuluk Mahallesi 825 ve 823. sokaklarda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek sorumlulardan bilgi aldık. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sorumluluk alanımız içerisindeki bütün yollarımızı, imkânlarımız ölçüsünde, Karasulu hemşerilerimizin hak ettiği şekilde kaliteli bir hale getiriyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden artarak devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

 

ÇALIŞMALARA AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: