Kocaeli Dil Ovası Köseler Avcılar Derneği tarafından Ağustos ayının ilk haftası düzenlenen atış yarışmasından Karasu Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Spor Kulübü atış takımı sporcularından Metin Halimergün tek kurşun 4.trap atışlarında birincilik alırken, Ahmet Deli trap atışlarında ikincilik, Abdi Deli ise tavşan atışında ikincilik elde etti.

 

Ağustos ayının ikinci haftasında ise Gebze Taşköprüler Avcılar Derneği tarafından düzenlenen atış yarışmasına katılan Karasu Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Spor Kulübü atış takımından Metin Halimergün tek kurşun tabela atışlarında birincilik, Ahmet Deli, trap atışlarında birincilik, Abdi Deli ise trap atışlarında üçüncülük elde etti. Ayrıca tavşan hedef atışında Ahmet Deli ikinci olurken Abdi Deli üçüncü oldu.

 

Ağustos ayını son haftası Kocaeli Hereke ilçesinde yapılan atış etkinliğine katılan Karasu Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Spor Kulübü sporcularından Ahmet Deli trap birinciliği, Metin Halimergün ise tek kurşun tabela atışlarında üçüncülük elde etti.

 

Son olarak da 17 Eylül günü Arifiye Trap atış poligonunda düzenlenen double trap atışları yarışmasına katılan Karasu Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Spor Kulübü atıcılarından Ahmet Deli double trap birinciliği kupasını kazandı. Karasu Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Spor Kulübü Başkanı Cemil Çakır, “Kulüp yönetimi olarak atıcılarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” diyerek son bir ayda kazanılan başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: