Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Bir Kitap da Sizden Olsun” kampanyaya Karasu Belediyesi’nden de destek geldi. Belediye Başkanı İshak Sarı, kampanyayla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Karasu Belediyesi olarak eğitimi ön planda tutan bir anlayışla, okullarımıza ve öğrencilerimize imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

 

En güzel hediye

 

Ayrıca, ihtiyaçlar doğrultusunda okul binalarımızın fiziki şartlarını iyileştirme çalışmalarımız da sürüyor. Bu uygulamayı başlatırken öğrencilerimiz için en büyük ve en değerli hediye kitaptır düşüncesinden yola çıktık” diyen Başkan Sarı, “Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını ve kitap sevgilerini artırmak amacıyla okul kütüphanemize desteğimizi gerçekleştirdik. Eğitim yuvalarımız her zaman önceliğimizdir ve okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sürdürdü.

 

200 kitap desteği

 

Okul Müdürü İsmail Güven, Müdür Yardımcısı Adem Arslan, Tarih Öğretmeni Safiye Özcan, Okul Aile Birliği Başkanı Naci Topçu ve öğrencileri temsilen Pınar Ilgın Tatlı, Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret ederek kitap desteklerinden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti. Güven, “Geçtiğimiz haftalarda okulumuzda kütüphane açılışımızı yaptık. Açılış sonrası kitap desteği sözü aldığımız Belediye Başkanımız İshak Sarı, 200 kitabı okulumuz kütüphanesine ulaştırdı. Okulumuza göstermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

ZİYARETTEN FOTOĞRAFLAR: