Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor. Bahar aylarının kendisini hissettirmesi ile artış gösteren çim ve yabani otların temizliği için Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına hız verdi.

 

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayram coşkusu yaşanamayacak olsa da, Pazar günü sokağa çıkabilecek olan 65 yaş üzeri vatandaşlar için park ve bahçelerde bayram temizliği yapıldı.

 

Bayramın yaklaşması ve Pazar günü sokağa çıkma izni olan 65 yaş üzeri vatandaşlar için ekiplerin çim biçme çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Belediye Başkanı İshak Sarı, “Park, bahçe, kaldırım ve refüjlerde çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

 

Bayram coşkusunu yaşayamayacak olmanın burukluğu içindeyiz ama Belediye olarak bayram temizliğimizi yapıyoruz” diyen Başkan Sarı, “Pazar günü, birkaç saatliğine de olsa sokağa çıkacak ve nefes alacak olan eli öpülesi büyüklerimiz için tüm park ve bahçeleri temizledik. Onların huzuru ve sağlığı bizim için her şeyden önemli” şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞMALARA AİT FOTOĞRAFLAR: