Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Karasu Belediyesi işbirliğinde, Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (SAMEK) tarafından Kent Park’ta düzenlenen yılsonu sergisi vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Sergiye, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Gençbay ve Murat Çelik, AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Karasu Belediyesi Kültür Müdürü Fatma Tatlı, Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ferhat Tekeli, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç, bazı oda başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Sergi öncesinde SAMEK hocaları tarafından enstrümantal ve sözlü müzik dinletisi sunuldu. Dinletinin ardından Karasu SAMEK İngilizce branşı kursiyeri İlknur Eriş bir konuşma yaptı. Eriş, “SAMEK’li olmaktan ve bu kurum sayesinde yeni insanlar tanımaktan çok mutluyum. Emeği geçen Sayın Zeki Zoçoğlu’na ve Sayın Mehmet İspiroğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. Eriş’in ardından Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay da birer teşekkür konuşması yaptı.

 

FOTO GALERİ İÇİN buraya TIKLAYIN

 

Konuşmaların ardından ise katılım belgesi takdim törenine geçildi. Kursiyerlerden Kezban Yenice (Filoğrafi), Neziha Tırnovalı (Çini-Seramik) ve Uğur Bozmaoğlu (Ebru Sanatı) belgelerini Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam’dan aldı. Ümit Özbilici (Ahşap Boyama) ve Kıymet Aslan (Bağlama) ise belgelerini Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay’ın elinden aldı. Son olarak da kursiyerlerden Cem Karagülle (Gitar) ve Kerem İçköprü (İngilizce) belgelerini Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik’ten aldı. Belge töreninden sonra ilçe protokolü sahneye gelerek serginin açılış kurdelesini kesti ve sergiyi gezdi. Vatandaşlar da sergide yer alan çalışmalara büyük ilgi gösterdi.