KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

 

 

Karasu Zifana Aytaş Köyü Derneği Başkanı Nihat Erdoğan, sahibi olduğu Karasu Ensar Kebap’ta düzenlenen bir program ile Karasu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Murat Saraç’a teşekkür etti. Salı günü düzenlenen programda, dernek üyeleri de hazır bulundu.

 

Dernek yöneticileri olan Muhammet Gençbay, işadamı Şemsi Aslanbay, Kurudere Muhtarı Hasan Emanet ve Meclis Üyesi Sabri Aslanbay, plaket sunumunda Erdoğan ile birlikte hazır bulundu. Karasu'ya sağlık sektöründe yaptığı hizmetlerden son derece memnun kaldıklarını belirten Erdoğan, "Murat Saraç, hastanemizde canla başla çalışıyor. Kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

 

Nihat Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Saraç ise, "Karasu'ya hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Babam da yıllarca Karasu'ya hizmet etti. Hizmetlerin önünü tıkamamak, insanlara yardım etmek lazım" sözlerine yer verdi.

 

Karasu halkımızın ve tatilcilerin sıkıntılarına ortak olmak ve mutluluklarını paylaşmak önemli. Çıkar odaklı değil, hizmet odaklı çalışmak gerekiyor” diyen Saraç, “Elimizden geleni, vatandaşın önüne seriyoruz. Görevimi de hem insani em de vicdani olarak benimsiyorum” ifadelerini kullandı. Saraç, Erdoğan ve yönetimine de teşekkür etti.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: