KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

 

Karasu sahilinde bulunan Sahilpark, yaz sezonunun gelmesine rağmen bakımsızlık yüzünden alarm veriyor. Sahilpark’taki elektrik direklerinin bir kısmı yanmazken, bazı oyun parkurları ya kırık ya sökülmüş vaziyette hizmet vermiyor.

 

Sahilpark üzerinde bulunan ve her gün çok sayıda çocuk tarafından kullanılan dev oyun parkurunun da demirleri pas içerisinde ve kırılmaya başlamış durumda. Sahilpark’taki çocuk oyun alanının bu hali, vatandaşların da tepkisini çekiyor.

 

NEDEN ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞ?

 

Çürük, kırık ve paslı taşıyıcı ayak demirleri, çocukların sağlığını tehdit etme boyutuna geldi” diye yorum yapan veliler, yetkililerden bu çirkin görüntüye çözüm bulmalarını istiyor. Vatandaşlar, “Çocuklarımız için hem sağlık hem de güvenlik açısından büyük sorun oluşturan demirlere niçin bakım yapılmakta gecikiyor?” diyerek yetkililere seslendi.

 

Okulların kapanması ve yaz sezonunun gelmesiyle bu parkın çok sayıda çocuk tarafından kullanıldığını belirten vatandaşlar WhatsApp ihbar hattımıza attıkları fotoğraflarla şikayetlerini dile getirdi. Fotoğrafları gönderen vatandaşlar, “Çocuklarımızı burada oynatmaya korkuyoruz” dedi.

 

Siz de haber değeri olduğunu düşündüğünüz fotoğrafları KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu WhatsApp ihbar hattımıza gönderiniz: 0542 232 54 54

 

İŞTE PARKIN SON DURUMU: