KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün'ün haberi


Koronavirüs salgını nedeniyle, Mart ayında okullarda yüz yüze eğitime bir dönemlik ara verilmişti. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim alan öğrenciler, dönem sonunda ilk kez karne alamadı. Öğrenciler, not değerlendirmelerini e - Okul üzerinden görebildi.

 

Geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü, öğrencilerine sürpriz yapan Karasu Aziziye İlkokulu 4/B Sınıfı Öğretmeni Mustafa Çolak, pandemi sürecini evlerinde geçiren öğrencileri tek tek ziyaret ederek karnelerini takdim etti.

 

Öğretmenlerini karşılarında görmenin ve karnelerine kavuşmanın heyecanı içerişimde olan öğrenciler, çifte mutluluk yaşadı. Ziyaretlerinde duygu dolu anlar yaşadıklarını belirten Öğretmen Mustafa Çolak, “Öğrencilerim, benim en değerli varlıklarım. Onlara her zaman bunu hissettirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

Öğrencilerle hasret giderdiklerini ifade eden Çolak, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. İnşallah, bu süreci birlikte aşacağız. Bu süreçte çocuklarımın karne sevincinden mahrum kalmalarını istemedim. Hayatlarında her daim başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: