Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Ekim ayı ilçe divan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun yaptı. Sözlerine, “Teşkilat yapımızı sağlam ve diri tutmak için haftalık toplantılarımızı, divan programlarımızı ve mahalle ziyaretlerimizi aksatmadan yerine getirmeye gayret ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan Coşkun, konuşmasının devamında partisinin 3 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan olağan kongresine değindi.

 

İkinci Erbakan dönemi

 

Gelecek Saadet ile Gelecek sloganıyla düzenleyeceğimiz kongremizde, birlikte 2. Erbakan dönemini yaşadığımız Genel Başkanımız, Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu önderliğinde, birçok sürprize imza atacağız” diyen Coşkun, 3 Kasım kongresinin Türk siyasetinde yeni bir milat olacağını ifade etti. Başkan Oğuzhan Coşkun, “Türkiye’de 31 Mart seçimleri sonrası, taşların yerinden oynadığı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı, yeni bir siyasi dönem başlamıştı. 3 Kasım da böyle bir tarih olacak. Türk siyasetinde yeni bir dönüm noktası olacak. Hep birlikte göreceğiz ki, Saadet Partisi, önümüzdeki süreçte, siyasetin parlayan yıldızı ve en büyük iktidar adayı olacak” şeklinde konuştu.

 

ABD, silah veriyor

 

Toplantıya hatip olarak katılan Trabzon Araklı-Erenler Eski Belediye Başkanı Eğitimci Ömer Bektaş ise yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na değindi. Mehmetçik’in her daim yanında olduklarını belirten Bektaş, “Bölgenin tüm sorunları ancak bölge ülkelerinin bir araya gelmesi ile çözülür. Maalesef kendimize stratejik müttefik olarak seçtiğimiz ABD hem harekata karşı çıkıyor üstüne birde terör gruplarına tırlar dolusu silah veriyor. İktidar sahiplerinin ABD’nin sözlerine bir daha aldanmayıp bir an önce İslam Birliğini tesis edip coğrafyamızı huzura kavuşturmanın yollarını aramalıdır” ifadelerini kullandı.