Hedef birincilik

 

BAL’da ilçemizi temsil edecek olan Karasuspor’da, transfer rüzgarı devam ediyor. Daha önce Diyarbakırspor, Kastamonuspor, Bartınspor ve Gönen Belediyespor formalarını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Semih Sargın’ı renklerine katan Karasuspor yönetimi, öncelikli hedeflerinin Sakarya birincisi olmak olduğunu belirtti. Transfer hareketliliğini süreceğini söyleyen Başkan Özkan, yeni transferlerin de sinyalini verdi.

 

Forvet arayışı

 

Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan, “Teknik kadromuz ve yönetimimiz ile fikir alışverişi yaparak takımdaki eksikleri gideriyoruz. Teknik kadromuzun önerileri doğrultusunda bir forvet oyuncusunu da renklerimize katarak, Sakarya birinciliği hedefimiz için mücadele edeceğiz. Genel Kaptanımız Onur Arslan’ın da araştırmaları doğrultusunda kadromuza yakışır bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyoruz” dedi.

 

Çalışmalar başlayacak

 

Teknik kadronun hazırlayacağı idman programı sonrasında çalışmalara başlayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Hasan Özkan, “Hocamızın da görüşünü alarak, kadronun yeterli olup olmadığına bakacağız. Eksik gördüğümüz bölgelere yapacağımız takviyelerle Karasuspor, daha güçlü ve BAL’da mücadele etmeye hazır bir takım haline gelecektir. Bunun yanında kulübümüzün maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu bir kez daha belirtmek isterim. Herşey Karasuspor için, herkes bu yükü sırtlamamıza yardım etmeli” şeklinde konuştu.