Toyota Projesi Sakarya birincisi Namık Kemal Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri Taha Dede ve Kaan İskender, TÜBİTAK Projesi’nde finale kalan Karasu Anadolu Lisesi öğrencisi Zehra Nur Genç ve İstiklal Marşı okuma yarışması birincisi Yassıgeçit İlkokulu anaokulu öğrencisi Eslem Yasak, Yenimahalle Nehir Coffee’de düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Kahvaltı programına Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun ve Şube Müdürü Ahmedlatif Şahin de katıldı. Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Babahasan tarafından organize edilen kahvaltı programında Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül, Müdür Yardımcısı Fatih Özkan, Proje Öğretmeni Mustafa Çalışkan ve Karasu Anadolu Lisesi Müdür Vekili Ergün Demir de hazır bulundu.

 

FOTO GALERİ İÇİN buraya TIKLAYIN

 

Kahvaltı öncesi, 12.Toyota Teknik Proje Yarışması’nda il birincisi olan Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Taha Dede ve Kaan İskender, proje danışmanları Mustafa Çalışkan ile birlikte projeleri hakkında bilgi verdi. Karasu Kaymakamı Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun ve davetliler, projeleri yakından inceledi. Dereceye giren öğrencilere tablet ve çeşitli hediyeler de takdim edildi. Dereceye giren ve ilçemizin gurur kaynağı olan öğrencileri tebrik eden Gürçam ve Dursun, kahvaltı programında öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.