Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedat Durmuşkaya, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Alper Cantimer, Öğr. Gör. Ali Kırksekiz, Öğretim görevlileri ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan İshak Sarı, Sanayiden Turizme, Kültürel yaşamdan ilçeye kazandırılacak sosyal alanlara kadar birçok başlığı öğrencilerle görüştü.

 

Yeni dönemin ilk günü

 

Öğrencilerle birlikte böyle bir programda bir araya gelmenin verimli olduğunu belirten Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedat Durmuşkaya, “Yeni dönemin ilk gününde Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı okulumuz öğrencileriyle bir araya geldi. Verimli ve güzel bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Belediye Başkanımız, öğrencilerimizin sorduğu tüm sorulara samimi ve içtenlikle cevaplar vererek onları bilgilendirdi. Biz, Karasu Meslek Yüksek Okulu idarecileri olarak, okulumuzda okuyan öğrenci kardeşlerimizle birlikte her zaman daha iyi dayanışma içinde olup, birlikte güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz. Bu anlamda bize destek olan Karasu Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı’ya özellikle şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

En verimli yıllar

 

Öğrencilerin sorularını ve isteklerini tek tek yanıtlayan Belediye Başkanı İshak Sarı, “Siz, ülkemizin yarınlarısınız. Şunu unutmayın ki, öğrencilik yılları en verimli ama en hızlı geçen zamanlardır. Bu zamanlarınızın kıymetini bilin ve en verimli şekilde geçirmeye çalışın. Çünkü öğrencilik yıllarında edinilen tecrübeler hayatınız boyunca sizin faydanıza olacaktır. Biz, Belediye olarak projelerimizi sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz. Belediye hizmetlerimizden faydalanın eksik gördüğünüz noktalarda ise her zaman düşüncelerinizi bizlere aktarın. Başarılarla dolu bir hayatınızın olmasını diliyorum” dedi. 

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: