Carpediem Diamond Otel’de gerçekleştirilen sünnet düğünü, adeta bir festival havasında geçti. Gecede sahne alan Karadeniz’in sevilen sanatçısı Selçuk Balcı ve beğenilen sanatçı Linet, verdiği konser ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Erkekliğe ilk adımı atan Arda, Haktan ve Beyazıt Ekşi kardeşler, gece boyu ilgi odağı olurken anne ve babası Elif – Hasan Ekşi de davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. KH Ekşioğlu İnşaat ortaklarından Kemal Ekşi de yeğenlerinin sünnet düğününde bir an bile misafirleri yalnız bırakmadı.

 

 

9 Eylül Cumartesi günü düzenlenen festival gibi sünnet düğününe, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, SASKF Başkan Yardımcısı Cevat Ekşi, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı, CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, ilçe teşkilatları, bazı resmi daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı oda başkanları ve yaklaşık 1.500 kişilik bir davetli topluluğu katıldı.

 

Sahneye trampet ve animatörler eşliğinde gelen Arda, Haktan ve Beyazıt Ekşi, masaları tek tek gezerek, misafirlerini selamladı. Gecenin açılış dansını da minik erkeklerin anne ve babası Elif – Hasan Ekşi çifti yaptı. Ekşi çiftinin duygu dolu dansları büyük alkış aldı. Düğün alanında kurulan animasyon standı ve oyun alanı, davetlilerin çocukları tarafından gece boyunca ilgi odağı olurken, Arda, Haktan ve Beyazıt Ekşi, arkadaşlarıyla bu alanda animatörler eşliğinde saatlerce eğlendi. Yenilen yemeğin ardından Karadeniz şarkılarının sevilen ismi Selçuk Balcı konseri ile tam bir müzik şöleni başladı. Sahne önünde uzun süre horon oynayan davetliler büyük alkış aldı.

 

Balcı’nın ardından sahne alan sevilen sanatçı Linet, güçlü sesi ile davetlilere gecenin finalinde muhteşem bir konser yaşattı. Linet’in sahne almasından önce dakikalarca süren havai fişek gösterisi, Karasu’nun merkezinden de görülecek bir görsel şölen ortaya koydu. Davetliler, bu muhteşem gösteriyi uzun süre izledi. Havai fişek gösterisinin ardından sahneye gelen Linet, kıyafeti ve güçlü sesiyle davetlilerin ilgi odağı oldu. Linet hayranları, sahne önünden bir an bile ayrılmayarak tam bir festival gecesi görüntüsü çizdi. Gecenin geç saatlerine kadar süren konser ile festival gibi sünnet düğünü programı son buldu.

 

Haber: Nevtan Angün / Fotoğraflar: Cihan Emre

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA: