KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

Esra Angün’ün haberi

 

Karasu İlçe eski Müftüsü Mustafa Aydın’ın İstanbul Tuzla’ya tayininin çıkmasının ardından ilçe müftülüğüne atanan Bektaş Günay, Pazartesi günü resmen göreve başladı. Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde yaklaşık beş yıllık görenin ardından Karasu’ya gelen Günay, ilk günden hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

 

1996 yılında imam olarak ilk görevine başlayan İlçe Müftüsü Günay, ardından 1999 yılında ilçe müftüsü oldu. Günay, Kastamonu Azdavay ilçesinde müftülük görevini yürütmeden önce din görevlileri olarak beş yıl Avusturya’da bulundu.

 

Azdavay ilçesi bize zorlukları öğretti” diyen Müftü Günay, “Orada hizmet yaptığım süreç içerisinde Azdavay İlçe Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürüttüğümüz çok güzel projelerimiz oldu” ifadelerini kullandı.

 

Karasu’nun güzelliklerine de değinen Günay, “Kur'an kursu sayısının çok fazla olduğunu gördüm. Göreve başlar başlamaz, vatandaşlarımızdan telefon ile sorular almaya başladım. Bunları gördükçe çok heyecanlandım ve mutlu oldum. İnşallah, görev süresi içerisinde burada da güzelliklere imza atacağız” dedi.