KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Ramazan Marmara ve Nevtan Angün'ün haberi

 

Karasuspor Tesisleri’nde Perşembe günü düzenlenen tören ile sarı kırmızılı takım başarılı golcü Ercan Güneri ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Kulüp Başkanı Mehmet Akbaş, kulüp yöneticileri ve teknik kadro hazır bulundu. İmza töreni sonrası sarı kırmızılı formayı giyen Güneri, “Karasu benim vatanım gibi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şampiyonluk yolunda Karasuspor’a elimden gelenin fazlasını vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

Bir eksik giderildi

 

Karasuspor Teknik Direktörü Serdar Ergelen, “Ercan Güneri’yi renklerimize katmaktan çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Güneri, bize hem kariyer hem de oyunculuk kimliğiyle katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı. Aynı gün takım ile ilk antrenmanına çıkan Kulüp Yardımcı Antrenörü Akın Al için de konuşan Ergelen, “Akın Al’ın Karasuspor için bir eksiklik olduğunu başkanımıza iletmiştim. Kendisini kadromuza katmakla büyük bir eksiklik ortadan kalkmış oldu. Şampiyonluk yolunda her iki isim de bize çok şey katacak” dedi.

 

 

Akbaş, teşekkür etti

 

Karasu’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Yardımcı Antrenör Akın Al, “Karasu’ya hizmet etmekten gurur duyacağım. Böyle bir takımda ve bu kadroyla çalışacağım için kendimi şanslı hissediyorum. Şampiyonluk yolunda katkıda bulunacağıma güveniyorum” diye konuştu. Karasuspor Kulüp Başkanı Mehmet Akbaş ise, her iki ismi renklerine katmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. “Ercan Güneri’yi Karasuspor’a kazandıran Karasulu işadamı Metin Demirtürk, Zeki Demirtürk ve Rahman Demirtürk’e teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sürdürdü.

 

İki transfer düşünülüyor

 

Transferin gerçekleşmesinde gösterdikleri yakınlık için Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Sertan Kuzu’ya da teşekkür eden Başkan Mehmet Akbaş, “Kolay bir transfer değildi. Ercan Güneri, marka değeri olan bir isim. Karasuspor’a önemli bir güç katacak” ifadelerini kullandı. Akbaş, teknik kadronun talimatları doğrultusunda iki mevkiye daha katkı sağlayabileceklerini belirterek sözlerine son verdi.

 

İMZA TÖRENİ FOTOĞRAFLARI ve VİDEO: