KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün'ün haberi


İYİ Parti Sakarya 2. Olağan Kongresi Pazar günü Geyve Karaçam Çakar Tesisleri'nde düzenlendi. Kongrenin divan başkanlığını Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan üstlendi.

 

İl Başkanlığı’na tek listeyle giden İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, 492 oy ile güven tazeledi. İl yönetiminde İYİ Parti Karasu eski ilçe başkanı Bahattin Topal’ın da bulunması dikkat çekti.

 

Karasu’yu partili olarak Sakarya’da temsil etmenin gururunu yaşadığını belirten Bahattin Topal, “İlçemize fayda sağlayacak çalışmalara il yönetimiyle de birlik içerisinde olarak güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Başkanımızı tebrik ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.

 

Kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yöneticileri, Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve yöneticileri ile parti ilçe başkanları ve yöneticileri katılım sağladı.

 

Ayrıca, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve yöneticileri, Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Bay, Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes, Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve çok sayıda davetli de hazır bulundu.

 

HABERE AiT FOTOĞRAFLAR: