İYİ Parti ilçe başkanlığı görevine 19 Ocak 2018 tarihinde başlayan Levent Arslan, Cumartesi günü yayımladığı basın açıklamasıyla görevinden ayrıldığını duyurdu. Partisinin Karasu’daki kurucu ilçe başkanı ünvanını da taşıyan Arslan, görevi devrettiği yeni başkanın ismini de açıkladı. Üst kurul delegesi olarak iki kez genel bakanlık kongresine de katılan Arslan, Karasu Haberleri’ne yaptığı açıklamada seçim öncesine dair “Alel acele alınan ultra erken seçimi ile koltuklarımıza oturup değerlendirmeleri, mahalle temsilcileri, atamalarını yapamadan 24 Haziran seçimlerine girdik. Bu süreçte ilçemde 58 mahalle programı yaptım. Girmiş olduğumuz ilk seçimde Sakarya’da altı aylık bir parti olmamıza rağmen 1 milletvekili çıkararak emeklerimizin karşılığını almış olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yeni başkanı tanıttı

 

Partimizin yeni kurulması ve bu oluşumun ilçemde başında olmaktan da gurur duyuyorum. 31 Mart seçimlerinde CHP ile yapılan iş birliği noktasında ilçemde aday çıkaramadık. Partimden geçici görev talebim kabul edilmiş ve yerel seçim sürecinde partimde ilçe başkanlığıma devam ettim” diyerek sözlerine devam eden Levent Arslan, “24 Mayıs’ta almış olduğum bu değerli görevimi, değerli arkadaşım ve abim Sayın Bahattin Topal’a devretmiş bulunuyorum. Görev alan tüm arkadaşlarıma yanlarında olduğumu beyan eder, kendilerine başarılar dilerim” ifadelerini kullanarak yeni başkanı da açıkladı ve Topal’ın gerçekleştirilecek olan olağan kongreye kadar ilçe başkanlığı görevine atandığını da belirtti.

 

 

Her türlü göreve hazırım

 

Levent Arslan, sözlerinin devamında teşekkürlerini de iletti ve helallik istedi. “Partimizin kuruluş sürecinde emeği geçen değerli Karasu ilçe başkanlığı kurucu üyelerine, emeği geçen tüm kardeş ve abilerime, ablalarıma şükranlarımı sunuyorum. Süreçte istemeden de olsa kırmış olduğum varsa haklarını helal etsinler. Şahsım adına hakkım helaldir” şeklinde konuşan Arslan, “Partimin ve genel başkanımın yanında, arkasında ve çıkmış olduğu bu yolda beraber yürümeye devam edeceğim. Partimin ileride vereceği her türlü göreve hazır olduğumu da buradan siz değerli Karasululara bildirmek isterim” ifadelerini kullandı. Arslan, açıklamasını “İnandığım yolda hiç dönmeden, içimdeki ilçeme olan hizmet aşkımı kaybetmeden çalışmaya devam edeceğim. Hayalim bir gün ilçemde büyük işler yapmak ve hizmet etmektir. Allah tüm İYİ Parti teşkilatlarının ve tüm Türk vatandaşlarının yar ve yardımcısı olsun” sözleriyle tamamladı.