KarasuHaberleri.com & Karasu Cihan Haber
Nevtan Angün'ün haberi

 

Başkanlığını Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi, Sakarya İl Divan Toplantısı’nı Karasu’da gerçekleştirdi. Düzenli olarak ilçelerde gerçekleştirilecek olan toplantılarının ilkinin Karasu’da yapılması, dikkatlerden kaçmazken, toplantıda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Çınar, “Karasu’yu önemsiyoruz ve Karasu’dan beklentimiz fazla” dedi. Yaptığı konuşmada “Erbakan Hocamız’ın projeleri ışığında çizdiği çizgi doğrultusunda yürüyeceğiz” ifadelerini kullanan Çınar, “Bizim hiçbir parti veya siyasetçi ile işimiz yok. Kimseyle söz düellosuna girme niyetinde olmayacağız. Bizim hedefimiz ve amacımız Erbakan ilkelerini yaşatmak ve bu hedefte yürümek” dedi.

 

Elazığ unutulmadı

 

İlçelerde düzenlenen ilk toplantının divan başkanlığını ve üyeliklerini İl Başkanı Hasan Çınar, Teşkilat Başkanı Hidayet Kaya ve İl Sekreteri Samet Bingal yaptı. Toplantıda MKYK üyeleri Abdurrahman Akyüz ve Mehmet Aras da birer konuşma yaptı. Elazığ depreminin yaşanması nedeniyle siyasi konuşmalara yer vermeyen konuşmacılar, Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara şifa dileğinde bulunmayı ihmal etmedi.

 

Güç kattı

 

İl birim başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat üyelerinin katıldığı toplantı sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur, “4 Şubat Salı günü gerçekleştireceğimiz ilçe divan toplantımız öncesi geniş katılımlı bir toplantıya ev sahipliği etmek bizi gururlandırdı. Bu toplantı ile görmemiz gerekenleri görmüş olduk. İlçe teşkilatı olarak bize güç kattığına inandığımız bir toplantıya ev sahipliği yaptık. İl Başkanımızın Karasu’dan duyduğu beklentiyi boşa çıkartmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: