AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın “Kan Bağışla ki Can Yaşasın” sloganı ile 81 ilde gerçekleşen Kan Bağışı Programı Sakarya’da başta Karasu olmak üzere Hendek, Adapazarı ve Serdivan’da gerçekleşti. Karasu’da düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında  Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti Karasu Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı, AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin ve çok sayıda vatandaş, Kızılay Kan Bağışı alanında gerekli formu doldurarak kan bağışında bulundu.

 

Bir damla kan, can olur

 

Kan bağışında bulunduktan sonra kampanya ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit; “Herkes, her an kana ihtiyacı olabileceğini asla unutmamalıdır. Hem kendi sağlığımız hem de ihtiyacı olan insanlar için her yıl düzenli olarak kan bağışında bulunmalıyız. Kan bağışında bulunmayı toplumsal bir olay olarak görmeliyiz. Bağışladığımız bir damla kanın bir can olduğunu asla unutmamalıyız. Bugün, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı olarak bu sorumluluk içinde hareket etmek istedik. Bu vesileyle Türk Kızılay'ının Kızılay Haftası kutluyor ve kan bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Duyarlı olalım

 

Vatandaşları kan bağışına karşı duyarlı olmaya davet eden Başkan İshak Sarı; “Kan demek hayat demektir. Yapacağınız kan bağışları bir hayatın kurtulmasına vesile olabilir. Bu sebeple vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu vesileyle Türk Kızılay'ının Kızılay Haftası kutluyor ve tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum” dedi.

 

KAN BAĞIŞINDAN FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: